• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Ceviche ze pstruha s letním ovocem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Ceviche je velmi populární v Latinské Americe. Vyzkoušejte tuto přípravu ze pstruha. V kombinaci s malinami a jahodami vás čeká v každém soustu harmonická exploze chutí.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks filety ze pstruha
    • 2
      ks šalotka
    • 3
      ks citron
    • 1
      svazek koriandr
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      hrst jahody
    • 1
      hrst borůvky kanadské
    • 1
      hrst maliny
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Z rybích filetů odstraňte zbylé kosti. Dobře to jde pinzetou. Filety položte kůží dolů, tenčím ostrým nožem zakrojte u ocasu do masa, sjeďte pod kůži a dlouhým plynulým tahem oddělte maso od kůže. Takto připravte všechny filety. Rybí maso pak pokrájejte na malé kousky o hraně asi 0,5 cm a dejte je do mísy.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny - z rukou i z nádobí?

2
Šalotky nasekejte nadrobno, z citronů vymačkejte šťávu, většinu koriandru nasekejte. Do misky dejte citronovou šťávu, olej, šalotky, osolte a opepřete. Lehce promíchejte a nalijte k rybám. Důkladně promíchejte, aby se všechny kousky ryby obalily marinádou. Jahody pokrájejte na plátky, velké borůvky a maliny rozpulte. Ovoce a nasekaný koriandr přimíchejte k rybí směsi, podle potřeby dochuťte solí, pepřem a dejte asi na 20 minut vychladit do ledničky. Před podáváním přidejte zbylý čerstvý koriandr.

RADA: Mytí šalotky

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

Pstruh s rajčatovou salsou a…

Ceviche v rajčatové omáčce

Ceviche v rajčatové omáčce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Citron Filety Jahody Koriandr Maliny Olivový olej Šalotka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Milionová polévka

Milionová polévka

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Ovocný salátek

Ovocný salátek

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

83
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
60
Krémová houbová polévka
Krémová houbová polévka
53
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
52
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
45
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
AHA.cz Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mimibazar Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Energický koncert i velkolepá party

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Energický koncert i velkolepá party

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Další doporučené recepty:

César salát s kuřecím a krutony
César salát s kuřecím a krutony
Cestovní ovesné pražmo, základní recept
Cestovní ovesné pražmo, základní recept
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě
Ceviche, ryby marinované v citrusové…
Cibulačka s celerem
Cibulačka s celerem
Cibulačka s krutonky
Cibulačka s krutonky
  • Recepty.cz
  • Ceviche ze pstruha s letním ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact