• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Ceviche ze pstruha s letním ovocem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Ceviche je velmi populární v Latinské Americe. Vyzkoušejte tuto přípravu ze pstruha. V kombinaci s malinami a jahodami vás čeká v každém soustu harmonická exploze chutí.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks filety ze pstruha
    • 2
      ks šalotka
    • 3
      ks citron
    • 1
      svazek koriandr
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      hrst jahody
    • 1
      hrst borůvky kanadské
    • 1
      hrst maliny
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Z rybích filetů odstraňte zbylé kosti. Dobře to jde pinzetou. Filety položte kůží dolů, tenčím ostrým nožem zakrojte u ocasu do masa, sjeďte pod kůži a dlouhým plynulým tahem oddělte maso od kůže. Takto připravte všechny filety. Rybí maso pak pokrájejte na malé kousky o hraně asi 0,5 cm a dejte je do mísy.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny - z rukou i z nádobí?

2
Šalotky nasekejte nadrobno, z citronů vymačkejte šťávu, většinu koriandru nasekejte. Do misky dejte citronovou šťávu, olej, šalotky, osolte a opepřete. Lehce promíchejte a nalijte k rybám. Důkladně promíchejte, aby se všechny kousky ryby obalily marinádou. Jahody pokrájejte na plátky, velké borůvky a maliny rozpulte. Ovoce a nasekaný koriandr přimíchejte k rybí směsi, podle potřeby dochuťte solí, pepřem a dejte asi na 20 minut vychladit do ledničky. Před podáváním přidejte zbylý čerstvý koriandr.

RADA: Mytí šalotky

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

Pstruh s rajčatovou salsou a…

Ceviche v rajčatové omáčce

Ceviche v rajčatové omáčce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Citron Filety Jahody Koriandr Maliny Olivový olej Šalotka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Těstovinový salát s lososem

Těstovinový salát s lososem

Zeleninová směs na špagety

Zeleninová směs na špagety

Kokosky II.

Kokosky II.

Výborné špízy

Výborné špízy

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Dia roláda

Dia roláda

Doporučujeme

30 minut
Špenátové palačinky s houbovou náplní

Špenátové palačinky s houbovou náplní

40 minut
Podzimní houbovka s dýní

Podzimní houbovka s dýní

15 minut
Hruškový crumble s perníkem

Hruškový crumble s perníkem

140 minut
Hovězí pečeně s houbami

Hovězí pečeně s houbami

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

100 minut
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

Poslední sledované recepty

164
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
116
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
88
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
44
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka

Zajímavé články

Domácí podzimní čaje: Zahřejí vás, zlepší náladu a některé umí i léčit
Domácí podzimní čaje: Zahřejí vás, zlepší náladu…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od polévky až po moučník
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od…
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů?…
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné koláče. Některé i svítí ve tmě!
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné…
AHA.cz Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Mimibazar Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Dáma.cz Kdy je masopust 2024: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2024: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Nerudová zopakovala šaty z KVIFF, Havlová absolutně excelovala

Móda z předávání státních vyznamenání: Nerudová zopakovala šaty z KVIFF, Havlová absolutně excelovala

Ženy.cz Sex jako elixír života: Ejakulovat častěji by měly místo mužů ženy

Sex jako elixír života: Ejakulovat častěji by měly místo mužů ženy

Blesk.cz Smutek dcery Bruce Willise: Na dítě zůstala sama!

Smutek dcery Bruce Willise: Na dítě zůstala sama!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Listopadový horoskop lásky: Váhy čekají problémy, Raci zažijí nejstabilnější měsíc

Listopadový horoskop lásky: Váhy čekají problémy, Raci zažijí nejstabilnější měsíc

Další doporučené recepty:

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový / jablečný závin …
Cestovní ovesné pražmo, základní recept
Cestovní ovesné pražmo, základní recept
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě
Ceviche, ryby marinované v citrusové…
Cibulačka s celerem
Cibulačka s celerem
Cibulačka s krutonky
Cibulačka s krutonky
  • Recepty.cz
  • Ceviche ze pstruha s letním ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact