• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ceviche
Napište svůj komentář k receptu

Ceviche

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ceviche
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ledový salát
    • 300
      g losos nakrájený na kostky
    • 80
      ml limetková šťáva
    • 35
      ml jablečný ocet
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks červená cibule nakrájená na plátky
    • 1
      ks okurka salátová nakrájená
    • 1
      lžíce koriandr - mletý
    • 1
      g koriandr semínka
    • 1
      lžíce meruňky posekané

Postup přípravy receptu

1
Do sklněné misky dáme ocet, limetovou šťávu, cibuli a česnek. Přidáme lososa a promícháme. Přikrýt a vložit do chladničky na 4 hodiny, nejlépe přes noc. Občas promícháme. Před podáváním přidáme papriku, okurku a bylinky. Vložíme na chvíli do chladničky.
2
Servírujeme na mísu vyloženou salátovými listy. Tímto způsobem lze připravit i jiné ryby i sladkovodní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Ceviche v rajčatové omáčce

Ceviche v rajčatové omáčce

Ceviche ze pstruha s letním ovocem

Ceviche ze pstruha s letním ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • reina irena | 5. 8. 2007 11:03

    recept znám v jiném podání - bílá mořská ryba, dávat do mísy vrstvu ryby (proprané ve vodě a nakrájené), cibuli na půlkolečka, čerstvý koriandr a zalít čerstvě vymačkanou citronovou šťávou. dát maximálně takovéto 3 vrstvy (dle originálního receptu pokud je více vrstev, tak to znamená že máme malou nádobu). marinuje se dle druhu ryby - 20 minut až 4 hodiny, ryba má ztratit syrovou chuť. k podávání se může dát "ají" = studená omáčka z čili papriček, tu si dává každý dle chutirecept je původně z peruánské kuchyně, dělá se klasicky z ryb (ceviche de pescado), ale někteří jej dělají i z ryb a mořských plodů

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Jablečný ocet Koriandr Koriandr - mletý Ledový salát Limetková šťáva Losos Meruňky Okurka salátová
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Dobrý perník

Dobrý perník

Dětský dvoupatrový dort

Dětský dvoupatrový dort

Pórková polévka s mrkví

Pórková polévka s mrkví

Čalamáda na špagety

Čalamáda na špagety

Salát z quinoy a sušených rajčat

Salát z quinoy a sušených rajčat

Limoncello

Limoncello

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

158
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
87
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
79
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
75
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
54
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Ceviche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact