Čevapčiči po našem
Čevapčiči
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To jo a dávaj do něj i jehněčí.
To jo, žemle tam nemá co dělat!
Umlít maso se žemlí, jo? To by vás na Jadranu hnali sviňským krokem!
dneska jsem je dělala po hodně dlouhé době, výborné :-)
my tedy pečeme v troubě, jsou pak méně mastné a super
Recept jsem vyzkoušela a bylo to opravdu výborné. Dávám za 1*
Pikantní žebírka na grilu
Palačinky Hana a Hana
Netradiční rybízové řezy
Sekaná podle Itala
Pečená zelenina na lžíci oleje
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Pečené kuře s rýží
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…