Čevapčiči po našem
Čevapčiči
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To jo a dávaj do něj i jehněčí.
To jo, žemle tam nemá co dělat!
Umlít maso se žemlí, jo? To by vás na Jadranu hnali sviňským krokem!
dneska jsem je dělala po hodně dlouhé době, výborné :-)
my tedy pečeme v troubě, jsou pak méně mastné a super
Recept jsem vyzkoušela a bylo to opravdu výborné. Dávám za 1*
Zelný salát s křenem
Mramorové maso
Vepřové nudličky na žampionech
Bramboráky z kyselého zelí
Hodslavská řezanka
Pečená francouzská bageta plněná…
Banánový dortík s kakaem
Vláčný velikonoční beránek
Kotlety v omáčce s hlívou
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…