Čevapčiči po našem
Čevapčiči
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To jo a dávaj do něj i jehněčí.
To jo, žemle tam nemá co dělat!
Umlít maso se žemlí, jo? To by vás na Jadranu hnali sviňským krokem!
dneska jsem je dělala po hodně dlouhé době, výborné :-)
my tedy pečeme v troubě, jsou pak méně mastné a super
Recept jsem vyzkoušela a bylo to opravdu výborné. Dávám za 1*
Zeleninová polévka
Tatranské kuře
Bezé roláda
Posvícenské koláče z r. 1900
Výborné ananasové řezy
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Polévka z čerstvého špenátu -…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi