Tofu rozmačkáme vidličkou, postupně přidáme ovesné vločky, kukuřičné lupínky, najemno nastrouhaný celer, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a bylinky.
2
Směs zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, přidáme hořčici a důkladně promícháme. Necháme chvíli uležet, aby se spojili všechny chutě a tvarujeme mokrýma rukama válečky a ty pak smažíme v rozehřátém oleji.
3
Podáváme s bramborami, zeleninovým salátem a sojanézou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva Kaňová
|23. 3. 2010 12:36
Dneska jsem zkoušela, moc dobré, pár kousků se mi také rozpadlo, ale pak jsem zkoušela osmažit prudčeji a do tmavohněda a válečky se hezky zatáhly a nerozpadávaly se :-)
Zora Manasová
|9. 2. 2008 18:50
Petr, skúste pridať Vajahit - sójovú náhradu vajec a žĺtkov. Mám vyskúšané napr. pri vysmážaní - výborné.
Petr Kothera
|3. 2. 2008 18:59
Dělal jsem to podle receptu,ale válečky se v oleji rozpadli.Jak to má držet pohromadě?
Lusinda
|6. 12. 2007 09:23
Tofu je sojový produkt,myslím,že zařazení po kategorie mléko-sýry může být matoucí.To ale jen na okraj kvůli vyhledávání,recept je zajímavý,vyzkoušíme.