• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Čevabčiči
Napište svůj komentář k receptu

Čevabčiči

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 182
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
4fotografie
Nahrát fotku
 

Čevabčiči má svůj původ v turkických oblastech, ze kterých se postupně rozšířilo na balkánský poloostrov a odtud až k nám. Jedná se o válečky z mletého masa, cibule a dalších ingrediencí, které se opékají na pánvi a podávají například s vařenými bramborami, hranolky nebo chlebem.

Čevabčiči

Suroviny

5 porce
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek větší
    • 1
      ks vejce
    • rostlinný olej na smažení
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 0,50
      kg mleté maso
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka chilli papričky

Postup přípravy receptu

1
Do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, papriku, chilli, celé vajíčko, opepříme, osolíme a vše hodně důkladně prohněteme. V případě, že je směs řídší, přidáme trochu strouhanky, abychom docílili požadované tuhosti směsi. Ze vzniklé směsi uděláme malé válečky (asi tak velikosti palce).

RADA: VIDEO návod, jak správně krájet cibuli

2
Na pánvi rozpálíme větší množství oleje na vysokou teplotu a válečky v něm zprudka opečeme tak, aby střed zůstal mírně načervenalý. Před vložením do rozpáleného oleje možno poprášit hladkou moukou.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak rychle oloupat česnek

3
Podáváme s hořčicí, najemno nakrájenou cibulkou, syrovou zeleninou. Vhodná je i tatarská omáčka.

RADA: Jak udělat domácí majonézu?

4
Příloha: vařené brambory, hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čevapčiči s cibulkou

Čevapčiči s cibulkou

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Čevapi

Čevapi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JEDNODUŠE | 12. 9. 2022 14:18

    Jsou to původně Kebabčata, nebo Kebabčeta a od toho český název Čevabčiči. Vejce ani majoránka do tohoto jídla skutečně nepatří. To už je pak úplně jiné jídlo. Názvu Čevabčiči dává nejen tvar, ale i použité ingredience. Mám ráda s hořčicí i s Ajvarem. Jo kolik lidí a národů, tolik receptů. :)

  • Jurko | 2. 5. 2017 19:56

    Nechápu, proč do čevabčiči dáváte česnek, chili a dokonce majoránku a ještě vejce. Asi jste si to popletli s karbanátkem. Do čevabčiči patří pouze jemně mleté maso (50% hov a 50% vepř) sůl, paprika, pepř a jemně krájená cibule. Nic víc. A smaží se to na sádle !!! Podává se s bramborem (chlebem) politým výpekem s cibulí a hořčicí :-\

  • nvjt6
    nvjt6 | 8. 4. 2017 11:44

    To nezní vůbec špatně. Vyzkouším :-)

  • Aneta | 20. 4. 2016 16:05

    Píše se to čevabčiči :D vy sevapčiči ! :-!

  • Marie | 27. 2. 2016 17:17

    Musím taky reagovat na tohle rádoby (čevabčiči),píše se to čevapčiči.Je tam tolik ingrediencí,které tam nepatří,tohle je jen karboš!Původně je čevapčiči bosenskou specialitou,patří tam hovězí a skopové,ale u nás se dává spíš vepřové.Přidá se tam jen jemně krájená cibule,pepř ,sůl a trochu minerálky.Šišky jsem dělala na pánvi a drží pěkně tvar(nerozpadávají se).V Makedonii se přidává do směsi mouka,vejce,smažená cibulka i česnek. :-)

  • Dashulka | 16. 1. 2016 10:23

    Tady teda houska není, ale ingrediencí navíc mraky. Tohle je spíš karboš a ještě k tomu to b v názvu už je na facku.

  • anevanu | 27. 11. 2015 07:26

    bylo výborné beze změn,přílohu jsme měli brambory s petrželkou.

  • anevanu | 27. 11. 2015 07:26

    bylo výborné beze změn,přílohu jsme měli brambory s petrželkou.

  • Lucie | 13. 1. 2015 14:17

    U nás je zvykem, přidat na pánev po čevabčiči trochu oleje, osmažit na něm na proužky nakrájenou cibuli -čím víc, tím lépe, poté přidat hořčici, trochu orestovat, osolit, opepřit a pak s čevabčiči promíchat, ideálně dát ještě na chvíli zapéct do trouby, dle potřeby přidat vodu. Podáváme s vařeným bramborem. Z cibule a hořčice je bezva majda, všichni u nás to milují. Když někdo od nás dostane v restauraci čevabčiči se syrovou cibulí a kydancem hořčice, bývá obvykle zklamán...

  • martin | 2. 10. 2014 11:49

    majoraan ee saturejka ano

  • Jana | 27. 4. 2014 13:08

    ´Do čevabčiči zásadně, ne majoránku já ji nedávám ani do karbanátků to změní chut

  • Manda | 28. 11. 2012 11:40

    Zmenil bych nazev z Cevapcici na Ceskej Karbanatek !! Tohle Cevapcici opravdu nejsou.

  • LenkaKury | 11. 10. 2012 14:33

    Výborné, u nás nejraději s kaší a nebo s brambory a hořčicí a tatarkou

  • 1982Petula
    1982Petula | 31. 8. 2012 09:15

    Moc nám chutnalo, recept je výborný! Dávám 1!

  • Soňa | 25. 6. 2012 15:09

    Maso se po upečení v troubě i usmažení na oleji uvnitř jakoby drolí - čím to může být? Děkuji za rady ;-)

  • Prcani.eu | 18. 4. 2012 20:30

    Srbské jídlo, jen nechápu k čemu vejce to patří do buchet kupte si kvalitné mletý

  • Hanka | 4. 1. 2012 10:50

    Doporučuji nesmažit, jen do trouby a na pečící papír, neztrácíte chuťa a masíčko je krásně šťavnaté. ;-)

  • terezka | 1. 12. 2011 22:45

    jo a take to pecu v troube podlite vodou, a je to vynikajici ! Tucny veprovy bych rozhodne nesmaziila na panvi :-)

  • terezka | 1. 12. 2011 22:41

    Ja tedy nevim, jsem zastance tradicnich receptu, co je treba italsky, ma byt italsky a zadna lucina, nicemene cevabcici, podle tohoto receptu je bozi, a vim, ze udelat z mleteho hoveziho masa karbanatky na grilu bez vejce jen s korenim, cibuli a s vodou je luxusn zalezitosti, nicmene, z ceskeho mleteho mixu, jsou tyto cevabcici skvele. Odpustim od nazvu cevabcici, rikejtme tomu jak chceme, ale nam to chutna :-) A o to jde ne ? :-)

  • sheeana | 18. 10. 2011 13:39

    my čevabčiči taky děláme na bálkánský způsob, poprvé jsme se s tím setkali tam, tak to děláme podle jejich receptu, naše karbanátky jsou něco jiného.

  • Monika | 8. 10. 2011 13:14

    Právě jsme dojedli a bylo to super. Jen jsem je místo na pánvi pekla v troubě na plechu s trochou vody. :-)

  • balkan | 21. 9. 2011 17:40

    taky ma pravdu zadne vejce strouhanka podobne hovadiny do toho nepatri

  • balkan | 21. 9. 2011 17:39

    prosim vas podle tradicnich receptu balkanskych se dela bez majoranky jenom mlete maso ktere by melo byt kvalitni a cesnek cibule nic vic

  • otto | 17. 4. 2011 11:37

    do českého čevap-číči se může dát i oregáno místo majoránky...mńam... :-P

  • tána | 13. 2. 2011 11:17

    moc dobré všem to moc chutnalo <:-) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 7. 2. 2011 17:25

    Před lety přijela na návštěvu neteř s kamarádem z Balkánu a ten jen vrtěl hlavou nad přísadami v čevabčiči.Majoránku,vejce nebo strouhanku vůbec prý nedávají,šišky vyválí na pomoučněném stole(hladká mouka)a smaží pouze na sádle.Když ochutnal naše karbanátky,tak šlo čevabčiči stranou :-D :-D :-D .

  • Simča S.
    Simča S. | 7. 2. 2011 14:39

    Jo,jo, to je osvědčená klasilka.....

  • Bea | 28. 1. 2011 13:57

    dnes jsme je dělaly a byli moc dobré. :-)

  • dsimca | 19. 1. 2011 23:23

    Recept doporučuji. Akorát mi nedalo osmažit je tak, abych je nechala uprostřed načervenalé. Takže jsem je osmažila tak až se prostě celé zbarvily do zlatova:-) Ale byly výborné! Já i má drahá polovička jsme si pochutnali:-)

  • | 28. 10. 2010 14:44

    Velká dobrota.

  • Marcela Zdešková | 26. 9. 2010 17:31

    Moc dobré :-) Dnes jsem prvně zkusila se sladkou paprikou a chuťově moc dobré. Jen jsem vynechala chilli papričky, protože to jedla i malá dcera.

  • Michaela Kuncová | 6. 3. 2010 14:16

    Výborné, dnes jsme dělali podruhé. Dávám za 1

  • Ludmila Tupa | 17. 1. 2010 08:03

    Dnes jsem delala karbenatky z jehneciho mleteho masa do ktereho jsem misto mleka nebo vody pridala jogurt a koreni Garam massala opravdu stavnata lahudka

  • Andrea Nováková | 16. 1. 2010 23:04

    Rozhodne mi tam chybi horcice.

  • Monika Krausova | 4. 3. 2009 03:29

    dnes budu zkouset.. pote napisu :) jak manzelovi chutnalo, tak drzte pesti!

  • Pavlína Barvířová | 1. 2. 2009 13:57

    moc dobré.já i přítel jsme si velmi pochutnali.toto jídlo nemá chybu.děkuji za recept..Vojta a PÁJA

  • Olga . | 11. 11. 2008 14:20

    Pokud chcete i další recepty, mrkněte na nejstarší komentáře. Na smích zadělala Klaudia 21.3.2007 a pár nás na to skočilo :-) A kdo si myslí, že karbanátek, nebo sekaná vytvarovaná do válečků se jmenuje jako toto jídlo, ať oznámkuje JEDNIČKOU! To by bylo, aby se nedostalo do TOP 10 :o)))

  • Blanka Vokounová | 11. 11. 2008 12:27

    Recept výborný. Bylo to mé první čevabčiči a vše dopadlo výborně. Česnekem ani cibulí jsem nešetřila. Zaprášila jsem trochu solamylem a obalila ve strouhance. Podávala jsem s kaší a dijonskou hořčicí. Mňaaam. Ještě jednou díky.

  • Zdeňka | 1. 3. 2008 19:08

    Zdenko,nemohla byste přidat recept na čočkové karbanátky do nových receptů?Myslím,že by nás to uvítalo víc a pro vás to bude jednodušší.Děkuji

  • Zdenka Slámová | 29. 2. 2008 15:15

    Čubrica je směs koření, v němž převažuje saturejka (ne majoránka). Je vhodná nejen do masových karbanátků, ale skvělou chuť dodá i karbanátkům čočkovým (pokud máte někdo zájem o recept na výborné čočkové karbanátky, napište mi na zdenka.slamova@googlemail.com, propracovala jsem ho téměř k dokonalosti, nepoznáte, že to není maso :-))) Čubrica je vhodná i do salátů, zkuste například posypat čubricou obyčejné rajče nebo okurky, které bývají součástí příloh :-)

  • Radka Svěrková | 19. 2. 2008 19:42

    Taky je dělám bez česneku a bez majoránky a je to taky moc dobrý :-) příště to zkusím ale zkusím s česnekem.

  • Simča Sládková | 27. 1. 2008 20:59

    Já si maso prosolím, promíchám, přidávám trochu studené vody a koření (česnek, kmín, pepř a čubricu - to je něco, jako majoránka pěstovaná v Bulharsku) a nechám uležet - min. hodinu, ale nejlepší je více - třeba přes noc. Čevapčeta dělám na grilu, pánvi nebo racklette, vždy zmizí jako vítr...

  • Katka | 27. 1. 2008 12:18

    Opravdu dobrý, konečně vím co patří do čevebčiči...paprika a chili. Díky

  • pepa | 15. 12. 2007 08:30

    Dělával jsem je bez česneku ale takto je mnohem lepší,super.

  • Petr | 18. 11. 2007 14:22

    Vynikající, zkusil jsem vložit malý hranolek tvrdého sýra a bylo to výborné. Děkuji. Máte u mě 1. :o)

  • Máca | 15. 11. 2007 17:55

    Opravdu dobrota....:-)

  • lena | 24. 9. 2007 20:38

    jako skvelou prilohu vidim cervenou repu a vratim se do mladych detskych let.

  • Anonym | 24. 9. 2007 18:43

    jedine s bramborovou kasi a okurkovym salatem

  • bara | 19. 8. 2007 09:39

    Vyborne, delala jsem vcera k obedu a bramborem mastenym a salatem, jen z mleteho hoveziho, presne podle receptu, bez strouhanky a solamylu a bylo to vyboorne, az se nam delali boule za usima! Jednoduche, rychle a s velkou pochvalou! Hodnotim za 1.

  • Lenka | 20. 6. 2007 21:56

    Ja sem to uz skousela a bylo to moc dobry dekuji

  • Máří | 15. 6. 2007 12:04

    Olivko, nenechte se zmást tím, co nabízejí supermarkety. Čevapčiči se klasicky dělají z hovězího masa, ovšem fantazii se meze nekladou :-)

  • Tereza - | 15. 6. 2007 11:23

    Vepřové=bravčové . Máte Hanka pravdu:)))

  • KatkaR | 15. 6. 2007 10:57

    já jsem slyšela, že čevapčiči se dělá pouze z mletého hovězího

  • Hanka s | 8. 5. 2007 10:17

    já mysle Klaudie že vepřové a bravčové je jedno a totéž?

  • Olivka | 1. 5. 2007 11:16

    Mleté maso v Čechách znamená vždy míchané mleté maso, tedy půl vepřového a půl hovězího. Myslím, že kdyby bylo třeba jen mleté hovězí nebo jen mleté vepřové, autor by to napsal.

  • Daniella O. | 25. 4. 2007 17:40

    Jednoduche, rychle, vyborne a hned pryc. Davam 1 a na pozadani rodinky bezim delat znovu.

  • Klaudia | 21. 3. 2007 03:24

    Dakujem za velmi dobry recept.Ja som pouzila plovicu bravcoveho a polovicu veproveho a bolo to velmi dobre.Este raz dik.

  • danek | 13. 3. 2007 11:01

    mě tam chybí docela zásadní údaj. jaké mleté maso? znám recepty jen z vepřového, ze směsi vepřového a hovězího a i pouze z hovězího a tady kde žiju - mimo čr - se dělá sposta věcí dokonce z mletého krůtího nebo skopového.

  • danča | 13. 2. 2007 18:44

    m. dávám vám 1

  • Anonym | 7. 2. 2007 23:21

    No pokud bych mohla snad poradit něco, co dosud nebylo řečeno, zkuste do toho masa pomlít ještě kousek šťavnaté papriky, po malém kousku celeru a petržele.

  • Jája | 7. 2. 2007 19:24

    Tohle je tedy opravdu mňamka! Vyzkoušela jsem už minimálně tři různé recepty na čevaBčiči a teď jsem konečně našla ty pravé! Dávám za 1*

  • tina | 22. 1. 2007 17:46

    holky ahojte,ty čebabčita nemisíte obalovat ve strouhance,já je peču v troubě...bašta

  • Gábina Houšková | 4. 1. 2007 08:54

    Agáto, zkuste osmažit jeden váleček na zkoušku a pak uvidíte, zda tu strouhanku je třeba přidat, či ne. Já dávám do mletého místo strouhanky solamyl (bramborový škrob).

  • kucharka agata | 3. 1. 2007 20:29

    No...varim toto cevabpici a neviem jak toto s tou struhanko, ci dat ci ne..som pisala aj Blanke V aby mi poradila ze ako sa jej to podarilo ale ona nic..tak ja fekt co teraz robit, neviem si dat rady...pomozteVasa kucharka Agata zo SJ

  • Anonym | 19. 7. 2006 14:35

    Opravdu výborné. V případě, že je směs řídší, přidáme trochu strouhanky abychom docílili požadované tuhosti směsi.

  • Blanka Vaverková | 3. 5. 2006 09:28

    A nerozpadá se to,když tam není strouhanka?

  • Pepino | 31. 3. 2006 13:31

    Bylo to výborné.K té češtině.Moje dcera by vám řekla,že na netu se to tak nebere.

  • Anonym | 1. 3. 2006 21:14

    je to dobré a vy se tady dohadujete jak se to píše

  • Venca Mach | 17. 2. 2006 10:08

    Tak já to jdu zkusit. Poslední můj pokus o vaření málem skončil srazem na oddělení ARO -))))

  • Linda | 7. 2. 2006 17:44

    pravě tento recept vařím a krásně to voní, dala jsem tam 4 stroužky česneku a jako na dochuceni cilli omacku pikantni (v Globusu stojí asi 13 Kč je výborná)

  • Pavlína K. | 4. 9. 2005 13:44

    Všem moc chutnalo, doporučuji!A myslím, že jim bylo úplně jedno, jestli jedí čevabčiči nebo čevapčiči... :-)Navíc noticka o "čistonosoplenizování" tedy purismu je v tomto případě naprosto nemístná.

  • Lenka | 31. 7. 2005 09:08

    Zkoušela jsem tenhle recept a je to moc dobrý, akorát jsem tam dala místo 1 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky sladké a 1/2 lžičky pálivé papriky.

  • Lucie | 2. 5. 2005 15:39

    Moc dobré, jednoduché, finančně nenáročné jídlo. Rychle uvařené, bez větších problémů. K tomu brambory s rozmarýnem a chlapi protestovat nebudou...

  • Anonym | 8. 4. 2005 06:59

    Může radeji, místo toho dohadování, napsat jak mu recept chutnal? Děkuji Katka.

  • Danouš | 18. 3. 2005 14:04

    Vytříbená mateřština se strhujícím závěrem, tak proč bez diakritiky (if available...)????

  • Kuchařka on-line | 28. 2. 2005 17:09

    omg

  • v1kt0r | 28. 2. 2005 14:35

    ...ale jelikoz to neni ceske slovo, k cemu je dobre je cistonosoplenizovat?

  • Kuchařka on-line | 23. 2. 2005 19:46

    Dle pravidel českého pravopisu jsou povoleny oba výrazy, jak čevabčiči tak i čevapčiči.

  • v1kt0r | 22. 2. 2005 20:54

    Jen maly rypanec... Uz ve skolni jidelne mne drazdilo, kdyz se cevapcici psalo s "b". Chorvati potvrdi...:-) I kdyz pravda, cevaPcici zase nikdo nenajde, coz?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Čevabčiči
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Majoránka Mleté maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelené fazolky s vejci

Zelené fazolky s vejci

Ořechové rohlíčky Heda

Ořechové rohlíčky Heda

Koule Raffaelo

Koule Raffaelo

Čínské masové placičky alá Zita Kabátová

Čínské masové placičky alá Zita…

Tvarohová bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Tvarohová bábovka se švestkami - ,…

Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Sladký zeleninový salát z paprik,…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

148
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
78
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
69
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
61
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
44
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Ivana Jirešová: Zvláštní gesto po nalezení pohřešované dcery!

Ivana Jirešová: Zvláštní gesto po nalezení pohřešované dcery!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekový chléb z pekárny
Česnekový chléb z pekárny
Česnekový lilek - zdravě a chutně
Česnekový lilek - zdravě a chutně
Čevabčiči na chorvatský způsob
Čevabčiči na chorvatský způsob
Čevapčiči
Čevapčiči
Čevapčiči po našem
Čevapčiči po našem
  • Recepty.cz
  • Čevabčiči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact