• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Čevabčiči
Napište svůj komentář k receptu

Čevabčiči

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 183
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
4fotografie
Nahrát fotku
 

Čevabčiči má svůj původ v turkických oblastech, ze kterých se postupně rozšířilo na balkánský poloostrov a odtud až k nám. Jedná se o válečky z mletého masa, cibule a dalších ingrediencí, které se opékají na pánvi a podávají například s vařenými bramborami, hranolky nebo chlebem.

Čevabčiči

Suroviny

5 porce
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek větší
    • 1
      ks vejce
    • rostlinný olej na smažení
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 0,50
      kg mleté maso
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka chilli papričky

Postup přípravy receptu

1
Do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, papriku, chilli, celé vajíčko, opepříme, osolíme a vše hodně důkladně prohněteme. V případě, že je směs řídší, přidáme trochu strouhanky, abychom docílili požadované tuhosti směsi. Ze vzniklé směsi uděláme malé válečky (asi tak velikosti palce).

RADA: VIDEO návod, jak správně krájet cibuli

2
Na pánvi rozpálíme větší množství oleje na vysokou teplotu a válečky v něm zprudka opečeme tak, aby střed zůstal mírně načervenalý. Před vložením do rozpáleného oleje možno poprášit hladkou moukou.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak rychle oloupat česnek

3
Podáváme s hořčicí, najemno nakrájenou cibulkou, syrovou zeleninou. Vhodná je i tatarská omáčka.

RADA: Jak udělat domácí majonézu?

4
Příloha: vařené brambory, hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čevapčiči s cibulkou

Čevapčiči s cibulkou

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Čevapi

Čevapi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JEDNODUŠE | 12. 9. 2022 14:18

    Jsou to původně Kebabčata, nebo Kebabčeta a od toho český název Čevabčiči. Vejce ani majoránka do tohoto jídla skutečně nepatří. To už je pak úplně jiné jídlo. Názvu Čevabčiči dává nejen tvar, ale i použité ingredience. Mám ráda s hořčicí i s Ajvarem. Jo kolik lidí a národů, tolik receptů. :)

  • Jurko | 2. 5. 2017 19:56

    Nechápu, proč do čevabčiči dáváte česnek, chili a dokonce majoránku a ještě vejce. Asi jste si to popletli s karbanátkem. Do čevabčiči patří pouze jemně mleté maso (50% hov a 50% vepř) sůl, paprika, pepř a jemně krájená cibule. Nic víc. A smaží se to na sádle !!! Podává se s bramborem (chlebem) politým výpekem s cibulí a hořčicí :-\

  • nvjt6
    nvjt6 | 8. 4. 2017 11:44

    To nezní vůbec špatně. Vyzkouším :-)

  • Aneta | 20. 4. 2016 16:05

    Píše se to čevabčiči :D vy sevapčiči ! :-!

  • Marie | 27. 2. 2016 17:17

    Musím taky reagovat na tohle rádoby (čevabčiči),píše se to čevapčiči.Je tam tolik ingrediencí,které tam nepatří,tohle je jen karboš!Původně je čevapčiči bosenskou specialitou,patří tam hovězí a skopové,ale u nás se dává spíš vepřové.Přidá se tam jen jemně krájená cibule,pepř ,sůl a trochu minerálky.Šišky jsem dělala na pánvi a drží pěkně tvar(nerozpadávají se).V Makedonii se přidává do směsi mouka,vejce,smažená cibulka i česnek. :-)

  • Dashulka | 16. 1. 2016 10:23

    Tady teda houska není, ale ingrediencí navíc mraky. Tohle je spíš karboš a ještě k tomu to b v názvu už je na facku.

  • anevanu | 27. 11. 2015 07:26

    bylo výborné beze změn,přílohu jsme měli brambory s petrželkou.

  • anevanu | 27. 11. 2015 07:26

    bylo výborné beze změn,přílohu jsme měli brambory s petrželkou.

  • Lucie | 13. 1. 2015 14:17

    U nás je zvykem, přidat na pánev po čevabčiči trochu oleje, osmažit na něm na proužky nakrájenou cibuli -čím víc, tím lépe, poté přidat hořčici, trochu orestovat, osolit, opepřit a pak s čevabčiči promíchat, ideálně dát ještě na chvíli zapéct do trouby, dle potřeby přidat vodu. Podáváme s vařeným bramborem. Z cibule a hořčice je bezva majda, všichni u nás to milují. Když někdo od nás dostane v restauraci čevabčiči se syrovou cibulí a kydancem hořčice, bývá obvykle zklamán...

  • martin | 2. 10. 2014 11:49

    majoraan ee saturejka ano

  • Jana | 27. 4. 2014 13:08

    ´Do čevabčiči zásadně, ne majoránku já ji nedávám ani do karbanátků to změní chut

  • Manda | 28. 11. 2012 11:40

    Zmenil bych nazev z Cevapcici na Ceskej Karbanatek !! Tohle Cevapcici opravdu nejsou.

  • LenkaKury | 11. 10. 2012 14:33

    Výborné, u nás nejraději s kaší a nebo s brambory a hořčicí a tatarkou

  • 1982Petula
    1982Petula | 31. 8. 2012 09:15

    Moc nám chutnalo, recept je výborný! Dávám 1!

  • Soňa | 25. 6. 2012 15:09

    Maso se po upečení v troubě i usmažení na oleji uvnitř jakoby drolí - čím to může být? Děkuji za rady ;-)

  • Prcani.eu | 18. 4. 2012 20:30

    Srbské jídlo, jen nechápu k čemu vejce to patří do buchet kupte si kvalitné mletý

  • Hanka | 4. 1. 2012 10:50

    Doporučuji nesmažit, jen do trouby a na pečící papír, neztrácíte chuťa a masíčko je krásně šťavnaté. ;-)

  • terezka | 1. 12. 2011 22:45

    jo a take to pecu v troube podlite vodou, a je to vynikajici ! Tucny veprovy bych rozhodne nesmaziila na panvi :-)

  • terezka | 1. 12. 2011 22:41

    Ja tedy nevim, jsem zastance tradicnich receptu, co je treba italsky, ma byt italsky a zadna lucina, nicemene cevabcici, podle tohoto receptu je bozi, a vim, ze udelat z mleteho hoveziho masa karbanatky na grilu bez vejce jen s korenim, cibuli a s vodou je luxusn zalezitosti, nicmene, z ceskeho mleteho mixu, jsou tyto cevabcici skvele. Odpustim od nazvu cevabcici, rikejtme tomu jak chceme, ale nam to chutna :-) A o to jde ne ? :-)

  • sheeana | 18. 10. 2011 13:39

    my čevabčiči taky děláme na bálkánský způsob, poprvé jsme se s tím setkali tam, tak to děláme podle jejich receptu, naše karbanátky jsou něco jiného.

  • Monika | 8. 10. 2011 13:14

    Právě jsme dojedli a bylo to super. Jen jsem je místo na pánvi pekla v troubě na plechu s trochou vody. :-)

  • balkan | 21. 9. 2011 17:40

    taky ma pravdu zadne vejce strouhanka podobne hovadiny do toho nepatri

  • balkan | 21. 9. 2011 17:39

    prosim vas podle tradicnich receptu balkanskych se dela bez majoranky jenom mlete maso ktere by melo byt kvalitni a cesnek cibule nic vic

  • otto | 17. 4. 2011 11:37

    do českého čevap-číči se může dát i oregáno místo majoránky...mńam... :-P

  • tána | 13. 2. 2011 11:17

    moc dobré všem to moc chutnalo <:-) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 7. 2. 2011 17:25

    Před lety přijela na návštěvu neteř s kamarádem z Balkánu a ten jen vrtěl hlavou nad přísadami v čevabčiči.Majoránku,vejce nebo strouhanku vůbec prý nedávají,šišky vyválí na pomoučněném stole(hladká mouka)a smaží pouze na sádle.Když ochutnal naše karbanátky,tak šlo čevabčiči stranou :-D :-D :-D .

  • Simča S.
    Simča S. | 7. 2. 2011 14:39

    Jo,jo, to je osvědčená klasilka.....

  • Bea | 28. 1. 2011 13:57

    dnes jsme je dělaly a byli moc dobré. :-)

  • dsimca | 19. 1. 2011 23:23

    Recept doporučuji. Akorát mi nedalo osmažit je tak, abych je nechala uprostřed načervenalé. Takže jsem je osmažila tak až se prostě celé zbarvily do zlatova:-) Ale byly výborné! Já i má drahá polovička jsme si pochutnali:-)

  • | 28. 10. 2010 14:44

    Velká dobrota.

  • Marcela Zdešková | 26. 9. 2010 17:31

    Moc dobré :-) Dnes jsem prvně zkusila se sladkou paprikou a chuťově moc dobré. Jen jsem vynechala chilli papričky, protože to jedla i malá dcera.

  • Michaela Kuncová | 6. 3. 2010 14:16

    Výborné, dnes jsme dělali podruhé. Dávám za 1

  • Ludmila Tupa | 17. 1. 2010 08:03

    Dnes jsem delala karbenatky z jehneciho mleteho masa do ktereho jsem misto mleka nebo vody pridala jogurt a koreni Garam massala opravdu stavnata lahudka

  • Andrea Nováková | 16. 1. 2010 23:04

    Rozhodne mi tam chybi horcice.

  • Monika Krausova | 4. 3. 2009 03:29

    dnes budu zkouset.. pote napisu :) jak manzelovi chutnalo, tak drzte pesti!

  • Pavlína Barvířová | 1. 2. 2009 13:57

    moc dobré.já i přítel jsme si velmi pochutnali.toto jídlo nemá chybu.děkuji za recept..Vojta a PÁJA

  • Olga . | 11. 11. 2008 14:20

    Pokud chcete i další recepty, mrkněte na nejstarší komentáře. Na smích zadělala Klaudia 21.3.2007 a pár nás na to skočilo :-) A kdo si myslí, že karbanátek, nebo sekaná vytvarovaná do válečků se jmenuje jako toto jídlo, ať oznámkuje JEDNIČKOU! To by bylo, aby se nedostalo do TOP 10 :o)))

  • Blanka Vokounová | 11. 11. 2008 12:27

    Recept výborný. Bylo to mé první čevabčiči a vše dopadlo výborně. Česnekem ani cibulí jsem nešetřila. Zaprášila jsem trochu solamylem a obalila ve strouhance. Podávala jsem s kaší a dijonskou hořčicí. Mňaaam. Ještě jednou díky.

  • Zdeňka | 1. 3. 2008 19:08

    Zdenko,nemohla byste přidat recept na čočkové karbanátky do nových receptů?Myslím,že by nás to uvítalo víc a pro vás to bude jednodušší.Děkuji

  • Zdenka Slámová | 29. 2. 2008 15:15

    Čubrica je směs koření, v němž převažuje saturejka (ne majoránka). Je vhodná nejen do masových karbanátků, ale skvělou chuť dodá i karbanátkům čočkovým (pokud máte někdo zájem o recept na výborné čočkové karbanátky, napište mi na zdenka.slamova@googlemail.com, propracovala jsem ho téměř k dokonalosti, nepoznáte, že to není maso :-))) Čubrica je vhodná i do salátů, zkuste například posypat čubricou obyčejné rajče nebo okurky, které bývají součástí příloh :-)

  • Radka Svěrková | 19. 2. 2008 19:42

    Taky je dělám bez česneku a bez majoránky a je to taky moc dobrý :-) příště to zkusím ale zkusím s česnekem.

  • Simča Sládková | 27. 1. 2008 20:59

    Já si maso prosolím, promíchám, přidávám trochu studené vody a koření (česnek, kmín, pepř a čubricu - to je něco, jako majoránka pěstovaná v Bulharsku) a nechám uležet - min. hodinu, ale nejlepší je více - třeba přes noc. Čevapčeta dělám na grilu, pánvi nebo racklette, vždy zmizí jako vítr...

  • Katka | 27. 1. 2008 12:18

    Opravdu dobrý, konečně vím co patří do čevebčiči...paprika a chili. Díky

  • pepa | 15. 12. 2007 08:30

    Dělával jsem je bez česneku ale takto je mnohem lepší,super.

  • Petr | 18. 11. 2007 14:22

    Vynikající, zkusil jsem vložit malý hranolek tvrdého sýra a bylo to výborné. Děkuji. Máte u mě 1. :o)

  • Máca | 15. 11. 2007 17:55

    Opravdu dobrota....:-)

  • lena | 24. 9. 2007 20:38

    jako skvelou prilohu vidim cervenou repu a vratim se do mladych detskych let.

  • Anonym | 24. 9. 2007 18:43

    jedine s bramborovou kasi a okurkovym salatem

  • bara | 19. 8. 2007 09:39

    Vyborne, delala jsem vcera k obedu a bramborem mastenym a salatem, jen z mleteho hoveziho, presne podle receptu, bez strouhanky a solamylu a bylo to vyboorne, az se nam delali boule za usima! Jednoduche, rychle a s velkou pochvalou! Hodnotim za 1.

  • Lenka | 20. 6. 2007 21:56

    Ja sem to uz skousela a bylo to moc dobry dekuji

  • Máří | 15. 6. 2007 12:04

    Olivko, nenechte se zmást tím, co nabízejí supermarkety. Čevapčiči se klasicky dělají z hovězího masa, ovšem fantazii se meze nekladou :-)

  • Tereza - | 15. 6. 2007 11:23

    Vepřové=bravčové . Máte Hanka pravdu:)))

  • KatkaR | 15. 6. 2007 10:57

    já jsem slyšela, že čevapčiči se dělá pouze z mletého hovězího

  • Hanka s | 8. 5. 2007 10:17

    já mysle Klaudie že vepřové a bravčové je jedno a totéž?

  • Olivka | 1. 5. 2007 11:16

    Mleté maso v Čechách znamená vždy míchané mleté maso, tedy půl vepřového a půl hovězího. Myslím, že kdyby bylo třeba jen mleté hovězí nebo jen mleté vepřové, autor by to napsal.

  • Daniella O. | 25. 4. 2007 17:40

    Jednoduche, rychle, vyborne a hned pryc. Davam 1 a na pozadani rodinky bezim delat znovu.

  • Klaudia | 21. 3. 2007 03:24

    Dakujem za velmi dobry recept.Ja som pouzila plovicu bravcoveho a polovicu veproveho a bolo to velmi dobre.Este raz dik.

  • danek | 13. 3. 2007 11:01

    mě tam chybí docela zásadní údaj. jaké mleté maso? znám recepty jen z vepřového, ze směsi vepřového a hovězího a i pouze z hovězího a tady kde žiju - mimo čr - se dělá sposta věcí dokonce z mletého krůtího nebo skopového.

  • danča | 13. 2. 2007 18:44

    m. dávám vám 1

  • Anonym | 7. 2. 2007 23:21

    No pokud bych mohla snad poradit něco, co dosud nebylo řečeno, zkuste do toho masa pomlít ještě kousek šťavnaté papriky, po malém kousku celeru a petržele.

  • Jája | 7. 2. 2007 19:24

    Tohle je tedy opravdu mňamka! Vyzkoušela jsem už minimálně tři různé recepty na čevaBčiči a teď jsem konečně našla ty pravé! Dávám za 1*

  • tina | 22. 1. 2007 17:46

    holky ahojte,ty čebabčita nemisíte obalovat ve strouhance,já je peču v troubě...bašta

  • Gábina Houšková | 4. 1. 2007 08:54

    Agáto, zkuste osmažit jeden váleček na zkoušku a pak uvidíte, zda tu strouhanku je třeba přidat, či ne. Já dávám do mletého místo strouhanky solamyl (bramborový škrob).

  • kucharka agata | 3. 1. 2007 20:29

    No...varim toto cevabpici a neviem jak toto s tou struhanko, ci dat ci ne..som pisala aj Blanke V aby mi poradila ze ako sa jej to podarilo ale ona nic..tak ja fekt co teraz robit, neviem si dat rady...pomozteVasa kucharka Agata zo SJ

  • Anonym | 19. 7. 2006 14:35

    Opravdu výborné. V případě, že je směs řídší, přidáme trochu strouhanky abychom docílili požadované tuhosti směsi.

  • Blanka Vaverková | 3. 5. 2006 09:28

    A nerozpadá se to,když tam není strouhanka?

  • Pepino | 31. 3. 2006 13:31

    Bylo to výborné.K té češtině.Moje dcera by vám řekla,že na netu se to tak nebere.

  • Anonym | 1. 3. 2006 21:14

    je to dobré a vy se tady dohadujete jak se to píše

  • Venca Mach | 17. 2. 2006 10:08

    Tak já to jdu zkusit. Poslední můj pokus o vaření málem skončil srazem na oddělení ARO -))))

  • Linda | 7. 2. 2006 17:44

    pravě tento recept vařím a krásně to voní, dala jsem tam 4 stroužky česneku a jako na dochuceni cilli omacku pikantni (v Globusu stojí asi 13 Kč je výborná)

  • Pavlína K. | 4. 9. 2005 13:44

    Všem moc chutnalo, doporučuji!A myslím, že jim bylo úplně jedno, jestli jedí čevabčiči nebo čevapčiči... :-)Navíc noticka o "čistonosoplenizování" tedy purismu je v tomto případě naprosto nemístná.

  • Lenka | 31. 7. 2005 09:08

    Zkoušela jsem tenhle recept a je to moc dobrý, akorát jsem tam dala místo 1 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky sladké a 1/2 lžičky pálivé papriky.

  • Lucie | 2. 5. 2005 15:39

    Moc dobré, jednoduché, finančně nenáročné jídlo. Rychle uvařené, bez větších problémů. K tomu brambory s rozmarýnem a chlapi protestovat nebudou...

  • Anonym | 8. 4. 2005 06:59

    Může radeji, místo toho dohadování, napsat jak mu recept chutnal? Děkuji Katka.

  • Danouš | 18. 3. 2005 14:04

    Vytříbená mateřština se strhujícím závěrem, tak proč bez diakritiky (if available...)????

  • Kuchařka on-line | 28. 2. 2005 17:09

    omg

  • v1kt0r | 28. 2. 2005 14:35

    ...ale jelikoz to neni ceske slovo, k cemu je dobre je cistonosoplenizovat?

  • Kuchařka on-line | 23. 2. 2005 19:46

    Dle pravidel českého pravopisu jsou povoleny oba výrazy, jak čevabčiči tak i čevapčiči.

  • v1kt0r | 22. 2. 2005 20:54

    Jen maly rypanec... Uz ve skolni jidelne mne drazdilo, kdyz se cevapcici psalo s "b". Chorvati potvrdi...:-) I kdyz pravda, cevaPcici zase nikdo nenajde, coz?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Čevabčiči
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Majoránka Mleté maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

Kuřecí oběd

Kuřecí oběd

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Šafránové rizoto s cuketami

Šafránové rizoto s cuketami

Cottage pomazánka s tuňákem

Cottage pomazánka s tuňákem

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Fazolový salát - rychle a chutně

Fazolový salát - rychle a chutně

Fazolový salát

Fazolový salát

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

183
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
163
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
120
Polévka z pečené zeleniny
Polévka z pečené zeleniny
49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví

Zajímavé články

Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na dnešní Den matek?
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na…
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Zmatený princ Harry: Zvonil u cizích dveří!

Zmatený princ Harry: Zvonil u cizích dveří!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Další doporučené recepty:

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekový chléb z pekárny
Česnekový chléb z pekárny
Česnekový lilek - zdravě a chutně
Česnekový lilek - zdravě a chutně
Čevabčiči na chorvatský způsob
Čevabčiči na chorvatský způsob
Čevapčiči
Čevapčiči
Čevapčiči po našem
Čevapčiči po našem
  • Recepty.cz
  • Čevabčiči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact