Výborná pomazánka, dělám jen s majolkou a občas jogurt, nahoru konzervovanou mandarinku a nemá to chybu
Di -
|24. 9. 2009 10:18
Já kombinuji do této pomazánky majonézu s lučinou. Navrch dávám také ořechy, skvělá je zelená oliva.
Jana Povolná
|23. 9. 2009 23:48
skvělá pomazánka ,nám s majonézou nejede - tak míchám tatarku s bílým jogurtem napůl - není pak tak těžká do žaludku :-)) - u nás se jí i tak sní na kila :-)) a zdobím také vlašským ořechem a nebo kuličkou hroznového vína - naprosto famózní chuťovčička - ty zdobené s vínem vždy zmizí úplně první :-))
Renata Petroušová
|2. 1. 2008 14:53
ta tatarka mi tam moc nesedne,raději tam dám mojolku
Romča
|7. 3. 2007 21:20
Dělám podobnou, ale místo tatarky používám malou majolku, nedávám mléko ani nesolím. Pro obměnu jde místo eidamu použít i niva. Používám na topinky i jednohubky.
naff .
|1. 3. 2007 00:32
také dělám,ale místo tatarky používáme majonézu...chuť česneku a sýru je tak výraznější. hned se vždy pojednohubkách zapráší
Ivana
|22. 2. 2007 16:28
Dělám trochu jinak. 2O dkg eidamu nastrouhám a přidám celou tatarku, střední skleničku. Pak česnek podle chuti a je hotovo. Všichni se můžou utlouct.
Dáša
|22. 2. 2007 16:06
Aj ja robievam túto pomazánku, aj ked cesnaku dávam menej, nemusím ho práve. Je výborná :O)