Nebylo to špatnou volbou špaget? Měly by být kvalitní, to zaručuje i dobrý výsledek... I s masem či rajčaty to je dobré...
Nebyla to naše parketa, takže vařit znovu nebudeme. Ale to není chyba receptu, jen náš apetit :D
Výborné, přidala jsem i cherry rajčata a kuřecí maso naložené v koření čína. Byla to naprosto luxusní pochoutka ještě i na druhý den.
opravdu moooooc dobre!!! !a druhy den po ohrati jeste lepsi ;)
Opravdu moc dobré. Podle rady z komentářů jsem také přidala drobně pokrájená rajčata, a i když jsem měla bazalku jen sušenou, nemělo to chybu.
Já někdy místo bazalky, když není, přidám trochu rajčat a je to bájo...
Tento recept je velice jednoduchý, ale moc dobrý. Někdy podávám i s celým pečeným česnekem, kdy ho pokapu olivovým olejem, zabalím do alobalu a peču cca 30 minut v alobalu, taky dobrota ;-) foto přiloženo
Moc dobrá a jednoduchá mňamka. Hodnotím za 1.
Dneska to zkusím, sem zvědavá, ale už teď se mi sbíhají sliny :o)))
Právě jsme to snědli a bylo to výborné, i když poněkud olejnaté.Bazalku jsem nahradil oreganem.Děkuji:-)
Omego Omego, ten česnek při krátkém osmažení ztratí štiplavost a spíš zesládne, takže ani palička na osobu není moc. U nás to s chutí snědí i oba synové (4 a 6 let). Takže česneku se ani vy ostatní nebojte:-).
aglio (cti alio) olio - cesnek olej :) ... ja posmazim predtym v oleji este jednu celu chilli papricku a je to moc dobre...
ty špagety jsou moc dobré..
Kristýýý je to fakt super.....jen jsem si k tomu přidala kousek točenýho salamu,ale je to fakt dobrý:)))
Kristýnko super...je to mňamka!
nebude vadit když do toho přidam nějaké mleté masíčko ? Aby to mělo šmrnc?
al dente-znamena normalne uvarene a prave Italske,jsou s bazalkou.
No, sice česneku užívám sám opravdu nad míru, ale myslím že 1 hlava na osobu je vážně moc, mírnou štiplavost česneku mám rád, a tak postačí 1 - 2 hlavy lehce v olivovém oleji prohřát - nikoliv smažit a přimíchat do špaget - hotovo. Jan: Pravda, tento recept se opravdu nazývá správně Alio Olio.
tyto spagety se v italii jmenuji alio olio akorat bez bazalky zkuste nahradit bazalku petrzelovou nati SEC JAN
al dente - tento termín pochází z italštiny a znamená "na zoubek". Těstoviny uvařené do měkka, ale ještě pořád mírně tuhé. Viz. Slovník pojmů
co je al dente??