Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Šťavnaté česnekové řízky
Česnekové řízky nakládané ve vývaru
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to tak z vepřového nic moc..... dosti tvrdé... to kuřecí bude opravdu lepší :) :-*
Taky žiju v Holandsku na Uddeli a dnešní večeře je jasná :D
Do těstíčka jsem přidala trochu strouhaného sýra.
radeji spise priste pouziji kureci maso. veprove bylo dlouho tvrde, pak se zase pripalovalo to testicko. takze s veprovym nic moc.
Vypadá to skvěle,taky asi vyzkouším z kuřecího a to hned zítra.Zajímavé těstíčko,bílek,olej,mléko,mouka,no,vypadá to dobře.
Vynikající - řekla moje žena
hmmm.Tak to dneska musim vyzkouset.Ziju v Holandsku a mooc mi tu chybi Ceske jidlo,tak jsem rada,ze muzu nakouknout do techto stranek.
dobrůtka :)
No nic moc
vypadá to velice dobře-zkusím,čenek je dobrý ve všem
Mela jsem po ruce pouze kuřecí prsíčka i tak byl výsledek výborný! Opravdu to stálo za to!
DOBROTA.
Křehounké, výborné - doporučuji.
Jsou opravdu moc a moc dobrý - doporučuji
Hm tak to musím skusit
Řízky jsou velice dobré a rychlé. S bramborovou kaší a okurkou vynikající doporučuji.
Cuketová polévka se salámem
Listové řezy s krémem
Květákový nákyp
Bramborové těsto-recept po babičce
Italská rybí polévka „caciucco“
Domácí snickers
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Zapečené mačkané brambory
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek