• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Napište svůj komentář k receptu

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 77
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso řízek (může být i krůtí)
    • 10
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 3
      ks jablka větší
    • 4
      plátek máslo

Postup přípravy receptu

1
Řízky osolíme, okořeníme, naskládáme do pekáčku nebo remosky, poklademe plátky másla, přidáme nakrájený česnek, a na čtvrtky nakrájená oloupaná jablka. Upečeme doměkka. Potom rozpečená jablka a česnek rozmačkáme vidličkou do šťávy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Česnekové řízky

Česnekové řízky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rene | 15. 10. 2016 18:13

    vypada to jako peknej blaf

  • Libor | 1. 11. 2012 14:11

    Když jsem viděl svůj minulý komentář, tak se mi ani nechtělo věřit, že je to už skoro dva roky, co jsem tuto dobrotu vařil naposledy. No, co se dá dělat. Dnes jsem tedy vařil podruhé, a tentokrát ze stehenních řízků. Poučen komentářem z minula jsem dal 6 středně velkých jablek, opět nakrájených na kousky, a velkou paličku česneku na 500g masa. Opět jsem přidal 1,5dl bílého vína a dnes i 3 lžíce jablečného octa, protože letošní jablka jsou opravdu hodně sladká. Také jsem před dušením povrch zasypal mletým pepřem. Dusil jsem v titanové pánvi 20 minut s uzavřeným odvodem páry, poté ještě 10 minut s otevřeným, aby se odpařily přebytečné tekutiny. Když bylo maso měkké, vyndal jsem ho a jablka s česnekem rozmixoval tyčovým mixérem a rotože to bylo málo slané, tak jsem kapku dosolil. Jedl jsem opět s rýží a zase to bylo vynikající. Děkuji moc za recept.

  • KUCHTICKA | 25. 5. 2011 23:47

    Pečou se při 220 - 250 °C do měkka to je cca 40 minut

  • LiliRipp | 20. 3. 2011 16:58

    Neurazilo ani nenadchlo.

  • MartikK
    MartikK | 13. 2. 2011 15:05

    Tak jsme měli dnes k obědu a moc nám to nechutnalo. Možná příště vyzkouším jiný poměr česneku a jablek, bylo to až moc česnekové.

  • Michal Začátečník | 9. 1. 2011 11:07

    Dobrý den. Na kolik mám dát troubu? Jak dlouho žíhat? Jsem Z. :) Bude dost šťávy jen z masa, jablek a másla? Děkuji

  • Libor | 18. 12. 2010 12:38

    Tak tedy do třetice... teď už s plným bříškem. Tedy, musím říct, že jsem se stále bál té kombinace jablek a česneku, ale nebyl vůbec důvod. Omáčka je skutečně vynikající. Jedl jsem s rýží a nemá chybu. Dušené v pánvi neměla stehýnka zlatou kůrčičku, což mi ovšem nijak nevadí. Všem vřele doporučuji. Jen mi přijde málo jablek a česneku na čyři porce, já dával tuto dávku na dvě stehýnka a je toho akorát. Ale každý asi nemusí mít tolik šťávičky jako já :-) Mnohokrát děkuji za vynikající recept, příště vyzkouším v konvektomatu, jestli mi ho do té doby konečně pošta doručí :-)

  • Libor | 18. 12. 2010 11:23

    Inu, všechno už je na pánvi a pod pokličkou se to dusí... Jen se mi zdály čtvrtky jablek moc velké, tak jsem nakrájel na kousky a podlil jsem decinkou bílého... aby byla nějaká ta šťávička. A teď jen ještě půl hodinky čekat, jak to nakonec dopadne O:-)

  • Libor | 18. 12. 2010 10:36

    Tak tedy tenhle recept mám v oblíbených už více než rok a ještě nikdy jsem ho nevyzkoušel. Ale protože se mi zdá velmi zajímavý a mám na něj dnes všechny suroviny (a taky nemám suroviny na mé nejoblíbenější kuře v páře), tak ho dnes vyzkouším. Budu dělat ze stehýnek, tak snad to dopadne dobře. Sám jsem zvědav.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 12. 11. 2010 11:38

    Tohle je moc dobré :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 11. 11. 2010 16:24

    Opraveno, díky za upozornění.

  • Simča S.
    Simča S. | 11. 11. 2010 07:36

    Je to tu 3x, tak to promažte!!!!

  • Šárka Dědicová | 15. 8. 2010 12:06

    Skvělé, doma jsem dostala velkou pochvalu. Sama také moc chválím, bylo to vynikající. Dekuji za recept, dávám 1

  • Katka Příhodová | 7. 6. 2010 11:09

    Zajímavá kombinace česneku s jablky. Vynikající, přítel chválil:)

  • Jitka Rebhanová | 27. 12. 2009 15:05

    Naprosto báječné. Nejdřív jsem se bála říct z čeho jsem vařila, ale nakonec se můj drahý olizoval až za ušima... Hned po týdnu se ptal kdy uvařím znovu.... Jen s tím rozmačkáním to bylo horší, musela jsem místo vidličky použít ponorný mixér.

  • Marťa F. | 3. 11. 2009 15:24

    Naprosto úžasné. Dělala jsem více česnekové, řízky rozřízla na tenší a masíčko se krásně rozpadalo na jazyku. Vzhledem k jednoduché a rychlé přípravě (musí se počítat hlavně s dobou pečení) budu dělat určitě znovu.

  • Eva Vámošiová | 18. 10. 2009 17:08

    Tiež som bola sklamaná z fllákot " křehčeného krůtí ho masa", tak som ho naskladala do pekáčku podľa receptu. Rýchle, jednoduché, výýýýýborné, nemá chybu. Ďalší recept k mojim obľúbeným.

  • Petra Dostálová | 17. 5. 2009 21:32

    Dělala jsem recept taky na pánvičce :-) Jen jsem ještě do omáčky přidala dvě lžíce medu, dostalo to potom výbornou chuť :-) Každopádně jsme si s manželem moc pochutnali :-)

  • Lenka Nerudová | 24. 3. 2009 19:38

    Já tento recept vyzkoušela a hned napoprvé jsem nepoužila troubu ale pánev. Připadalo mi to hodně zvláštní, nezvyklá kombinace...musím říci, že takové "žrádlo" :-) jsme doma už dlouho neměli, k tomu šťouchané brambory s vypečenou anglickou a zelenou cibulkou...dávam jedničku....s hvězdičkou!!!

  • Kateřina Reinoldova | 4. 2. 2009 11:00

    Vyzkoušela jsem a je to opravdu moc dobré, kombinace jablka s česnekem opravdu geniální - kdo by tomu věřil? Vyzkoušela jsem a je to tak. Děkuji za recept :o)

  • H. Hospodyňka | 31. 12. 2008 18:50

    Naprosto vynikající a fantastické! Jablka jsem použila Grany Smith, ty zelené (jsou kyselejší) a trochu stříkla sójovou omáčkou. Koření jsem použila "grilovaný sýr" od Vitany. Je moc dobré, bez soli a glutamanu, používám ho na všechny masa.

  • Šárka Rudlová | 10. 12. 2008 19:22

    Tak znovu jsem vařila dva dny poté, co jsem poprvé vyzkoušela, je to prostě fantasie!

  • Šárka Rudlová | 4. 12. 2008 16:56

    Vynikající, podávala jsem se šťouchanými brambory a bylo výborné a navíc rychlé.

  • Jan Knaute | 9. 8. 2008 15:12

    Nekolik uprav receptu : 1. Nechat osmahnout na panvi okorenene drubezi rizky. Po 5 minutach je dat stranou a vlozit do panve na kosticky narezana 2 jablka a pridat 5 rozmackanych (utrenych) strouzku cesneku. - 2. Nechat podusit smes jablek a cesneku cca 20 minut. Prubezne podlevat vodou. - 3. Udusena jablka s cesnekem propasirovat nebo umixovat a pridat je k rizkum, ktera vlozime zpatky do panve. Nechat rizky spolecne se stavou ohrat cca jeste 5 minut. Do stavy lze pridat trochu sojove omacky. - 4. Hotove rizky ozdobit pazitkou nebo petrzeli a servirovat s prilohou dle vlastni chuti (brambory, testoviny...). Vysledek bude bez chyby.

  • Dominika Švamberová | 19. 7. 2008 16:31

    Musím říct, že něco tak dobrého už jsem dlouho nejedla.

  • Marcela Žažová | 10. 7. 2008 09:32

    Chystám se vyzkoušet v neděli. Můžu se zeptat, jak dlouho se maso peklo?

  • Lenka Hrábková | 24. 5. 2008 16:51

    Dělala jsem z prsíček i ze stehenních řízků. Obojí lahodné, ze stehna přece jen o něco šťavnatější. Děkuji za dobrý nápad!

  • Petra | 11. 4. 2008 13:47

    Teď jsem dojedla,bylo to vynikající.Nedělala jsem řízky,ale stehýnka.Příště toho udělám víc.Dávám za 1!!A přidávám do oblíbených.Děkuji

  • Jana T. | 5. 3. 2008 23:43

    Tak já nevím Bubu, opravdu jste to pekla? Pěkně do zlatova, šťáva by měla být vypečená a po rozmačkání jablek a česneku je konzistence spíš kašovitá, takže by se dost těžko vylila. Tohle jídlo jsem dělávala s úspěchem, jen místo grilovacího koření sladkou papriku.

  • Bubu | 5. 3. 2008 15:33

    Tak já nevím, příjdu si mezi všemi tady jako bílá vrána. Dělala jsem toto jídlo na dnešní oběd, přesně podle návodu, no nedalo se to jíst. Fakt nevím, kde sem udělala chybu. Maso snědl pes a omáčku jsem vylila. Speciální požadavek na druh jablek v předpisu nebyl, tak snad jablky to býti nemohlo. Je mi to záhadou. Všichni zde se olizují, jaká to byla dobrota, no jak říkám, u nás si pochutnal jedině náš pes. A přitom jsem se držela přesně podle předpisu!!

  • marie rusnokova | 25. 2. 2008 08:47

    Delala jsem to z vykostenych kurecich stehen (kuzi jsem odstranila)a nemelo to chybu,z kosti jsem udelala kureci polivku a mela jsem rychly nedelni obed-fakt super papanicko!!!

  • Edra | 15. 11. 2007 16:09

    Mohu pouzit cela kureci stehynka misto rizku? A cesnekovou pastu misto platku cesneku? Dekuji. Uz se tesim az to vyzkousim....

  • Anonym | 17. 10. 2007 19:48

    Vynikající záležitost !!! Doporučuji jako přílohu jáhly a kukuřici.

  • Anonym | 17. 10. 2007 19:48

    Vynikající záležitost !!! Doporučuji jako přílohu jáhly a kukuřici.

  • Kačka K. | 5. 9. 2007 11:24

    nemůžu na to říct nic jiného než vynikajíííícííííí :-)

  • Petra Plevová | 5. 3. 2007 20:35

    Dnes nám připravila dcera(začínající kuchařka) k večeři.Všem nám moc chutnalo,mňam...

  • Anonym | 22. 2. 2007 22:47

    kombinace jablek a česneku s vypečenou šťávou z masa je výborné

  • Ivana | 22. 2. 2007 18:42

    Moc dobré, už jsem to dlouho nedělala, zase udělám.Chutná to i malé dceři. Jako přílohu dávám rýži.

  • Jana O. | 19. 10. 2006 19:11

    Včera jsem udělala k obědu. Všem moc chunalo. Musím říct, že kombinace česnek - jablka je úžasná. Dávám 1.

  • šiška a čerm! | 8. 10. 2006 16:27

    vynikající, právě jsme dojedli. měli jsme variantu krůta a přílohou rýže. česneku by klidně mohlo být i víc. děkujeme za inspiraci.

  • Simča Sládková | 30. 9. 2006 14:35

    Hledala jsem recept, kam bych mohla vrazit jablka - potřebuji spotřebovávat kvanta jablek, která nám padají na zahradě. Neměla jsem ale doma řízky, tak jsem zkusila naporcovat celé kuře. Posypala kořením "zlaté kuře", pokapala olejem a nechala 2 hodiny naložené. Pak jsem maso asi 20 minut pekla, potom porce otočila, zasypala plátky jablek (nevím, z kolika jablek to bylo, ale prostě vrstva přes celý pekáč) a plátky z 10 stroužků česneku a pekla opět cca 20 minut. Pak jsem vyndala maso do "víka pekáče", dala kůží nahoru, přelila trochou vypečené šťávy a dala do horké trouby zezlátnout. Mezi tím jsem pomačkala jablka a česnekové plátky do zbylé šťávy a - popravdě řečeno u nás není česneku nikdy dost - přidala 2 stroužky syrového česneku.Porce masa jsem servírovala s vařenými brambory a dušenými fazolkovými lusky a přelila je tou úžasnou omajdou. A bylo to MŇÁÁÁÁM.

  • Martina Dejdarová | 4. 5. 2006 12:54

    Rozhodně máte pravdu : - ))

  • Nilda | 29. 4. 2006 23:27

    Martino, každému chutná něco jiného, to je pochopitelné, kdyby všem chutnala stejná jídla, tak to by byla nuda, nemyslíte?

  • Martina Dejdarová | 29. 4. 2006 17:37

    nechci vám kazit pochvaly,ale naší rodině to nechutnalo.Kombinace jablek a česneku nám nepřišla příliš šťastná.

  • marie bozdechova | 23. 4. 2006 18:16

    výborné děkuji

  • Evča | 20. 4. 2006 00:10

    Díky za recept. Bylo to pošušňáníčko. Maso jsem nakrájela na nudličky a jako přílohu zvolila rýži.

  • Leňa | 3. 4. 2006 09:01

    Supr recept, děkuji. Jako nedělní oběd to nemělo chybu. Určitě už teď patří u mě mezi oblíbené.

  • Márty | 26. 3. 2006 16:26

    Vynikající!!! Uvařili jsme si to s přítelem a nemělo to chybu!!! Díky paní Vlasto

  • Anonym | 12. 3. 2006 14:49

    Vynikající, paní Veronice s více jablky dobrý nápad, ale trochu více česneku by potom neškodilo.

  • Fleur | 10. 3. 2006 18:08

    Petule - podávám s brambory, ale i s hranolky, rýží nebo vypečeným dalamánkem

  • Mirka Kaniová | 10. 3. 2006 12:50

    Ahoj Petule, můžete dát s čím hrdlo ráčí. Naše rodina preferuje brambůrky, ale myslím, že může být i rýže a s chlebem je to výborné jen tak k lehké večeři na chalupě.

  • lit1 | 10. 3. 2006 12:19

    Vyzkoušela jsem a musím moc pochválit. Tuze ním chutnalo. Dávám velikou jedničku. Bude to patřit nezi jídla, která se budou vařit často.

  • petule | 7. 3. 2006 12:20

    holky, s cim to davate? ryze, brambory? diky

  • Lubor Hájek | 5. 3. 2006 19:33

    Jednotka!

  • Hanka | 5. 3. 2006 16:53

    Děkuji!!!!

  • Anonym | 5. 3. 2006 15:34

    Pečou se při 220 - 250 °C do měkka to je cca 40 minut

  • Zuzana Šindlerová | 5. 3. 2006 14:04

    Teď jsme tuto mňamku dojedli, musím přiznat, že jsme se zpočátku nedůvěřivě dívali na ta jablíčka, ale je to velmi chutné. Pekla jsem na 200 st. asi 45 minut na spodní a vrchní ohřev, ale záleží na troubě a druhu pečení. Pečte to chvilku i odkryté.

  • Hanka | 5. 3. 2006 13:20

    Můžu se prosím zeptat, na kolik stupňů a jak dlouho se musí maso péct? jsem úplný začátečník :-) děkuji za radu.

  • mamka | 5. 3. 2006 10:59

    Supr jídlíčko, díky za nápad, jen jablíčka jsem radši předem zatajila, protože bych riskovala předčasný odpor. Nikdo nic nepoznal a jak si všichni šmakovali

  • Emila | 3. 3. 2006 22:30

    Dano, myslím že to nutné nebude, můžete trochu zakapat vodou, jablka se rozpečou a pustí šťávu a maso také

  • dana | 3. 3. 2006 21:32

    rada bych tento recept zkusila,ale chci se zeptat,zdali je nutne davat maslo.

  • Radek | 2. 3. 2006 12:37

    i já jsem s tímto receptem sklidil doma úspěch, takže můžu jen doporučit!

  • Emča | 1. 3. 2006 12:06

    Právě jsem dojedli, moc nám chutnalo, přidala jsem ještě půlku rozdrcené feferonky, tak to bylo trochu pikantnější

  • Josef Kliment | 27. 2. 2006 15:00

    VELMI DOBRÉ MĚLI JSME TO K OBĚDU A BYLO TO FAKT VINIKAJÍCÍ MÁTE TADY JEŠTĚ NĚJAKÝ RECEPT

  • Nilda | 25. 2. 2006 14:20

    Vynikající, dělala jsem dnes k obědu, moc jsme si pochutnali

  • Nilda | 24. 2. 2006 19:34

    Výtečný sos, díky za recept

  • Pavlína Svitáková | 23. 2. 2006 07:45

    Včera jsem upekla a můžu říct,že je to výtečné!Sosík je nejlepší.Pikantně česneková , lehce sladkokyselá chuť.Dávám 1*.

  • Emila | 22. 2. 2006 22:42

    Anonyme z 22. 2. dáváte cibuli i česnek, nebo jenom cibuli a jablka? Podělte se, prosím o radu

  • Anonym | 22. 2. 2006 19:10

    pouzivam podobny recept uz nekolik let, jen maso pecu i s platky cibule.Mnan,mnam

  • Al.Mel. | 21. 2. 2006 16:32

    výborné

  • iveta | 20. 2. 2006 17:28

    vsem nam to moc chutnalo.super

  • Dagmar | 19. 2. 2006 18:03

    Dnes jsem dělala k obědu a opravdu moc výborné. Jen místo řízků jsem dala kuřecí čtvrtky.

  • Fleur | 14. 2. 2006 09:04

    Pro Evu: k tomuto pokrmu dávám brambory i rýži, co komu chutná

  • eva | 14. 2. 2006 05:01

    Co doporucujete jako prilohu?

  • Fleur | 30. 1. 2006 15:20

    Výborné

  • Olča | 30. 1. 2006 08:15

    Pekla jsem v troubě, použila jsem krůtí prsa a byla velice mile překvapena výsledkem. Kombinace česneku a jablek je opravdu super. Všem moc chutnalo.Děkuji, paní Vencová, za skvělé recepty - pochutnali jsme si a zpříjemnili poslední lednový víkend.

  • Vendaska | 2. 11. 2005 18:28

    Před návštěvou jsem se předvedla, bylo to výborné, chválili mě ještě dlouho poté - a to jsem začátečník :-) Díky.

  • Alis | 19. 10. 2005 18:01

    Jednička

  • Petr Pazdera | 13. 8. 2005 03:23

    vynikající, budeme dělat častěji

  • kaja | 2. 7. 2005 19:53

    velmi dobre doporucuji dochutit porkem a pridat strouhany syr pri dopeceni

  • Jarda Dustay | 1. 7. 2005 15:52

    Je vyzkoušeno a lze jen doporučit.Moc dobré a všichni doma si pochvalovali.

  • Majka | 11. 6. 2005 10:59

    Recept vypadá moc zajímavě a chci ho vyzkoušet. Jen mám trochu obavy, jestli maso z trouby nebude vysušené.

  • B. | 8. 6. 2005 07:28

    Milý A. jsi pěknej rejpal a nebo neumíš vůbec vařit a co kdyby jsi nám třeba poslal nějaký svůj recept jak nám bude chutnat.....

  • A. | 7. 6. 2005 22:26

    Co to je za kombinaci??????????

  • Jana Povolná | 8. 5. 2005 16:15

    Tak jsem to udělala k obědu a měla jsem úspěch.Masíčko jsem před dopečením ještě trochu vylepšila - potřela trochou plnotučné hořčice položila šunku,pórek a sýr a dopekla.Servírovala jsem s bramborem.Výborné - hodnotím za 1

  • Jana | 26. 2. 2005 17:18

    Manzelovi recept chutnal,byl vyborny. Az na to ze po jidle si treba umyt zuby.

  • Jana | 23. 2. 2005 14:56

    Kdyz si to tak chvalite, tak to budem dneska zkoušet.Hadam to dobre dopadne a manzelovi to bude chutnat.

  • Luba | 17. 2. 2005 18:39

    Také doporučuji a do jablek trochu pražených mandlí!!! Super

  • Hanuska | 16. 2. 2005 17:21

    Neuvěřitelně dobrá kombinace česneku a jablek. Výborně to chutná s bramborem.Doporučuji!

  • Stanislava Novotná | 15. 1. 2005 18:22

    Jako přílohu jsem dávala hranolky a bylo to dobré

  • Alena Kliková | 14. 1. 2005 22:23

    Jakou přílohu mám k tomu dát? Brambory...?

  • Lubor | 9. 1. 2005 18:19

    Musím vyzkoušet, vypadá to lákavě a Vaše komentáře nasvědčují tomu, že je to dobré jídlo

  • Veronika | 9. 1. 2005 10:58

    Výborné!! Dnes si toto jídlo po měsíci dáváme opět. Pouze dávám o polovinu jablek více. Doporučuji!!

  • Vlastimila Vacková | 12. 9. 2004 15:53

    Jednoduché, ale pochoutka

  • Anonym | 28. 8. 2004 15:33

    Dobré, rychlé, jednoduché. Takových receptů více!

  • Alice | 27. 7. 2004 19:14

    Výborné!!!

  • Kája | 6. 7. 2004 17:58

    Vynikající, povedlo se

  • Anna Kovaříkova | 6. 7. 2004 09:40

    Výborné

  • Květa Dostálová | 26. 6. 2004 12:14

    Výborné, nedělala jsem v remosce, ale v pekáčku v troubě

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Jablka Kuřecí maso Máslo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guacamole

Guacamole

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Palačinky Hana a Hana

Palačinky Hana a Hana

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Makové koláčky

Makové koláčky

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Sýrové karbanátky s uzeným  masem

Sýrové karbanátky s uzeným masem

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

52
Stehýnka  v pivním těstě
Stehýnka v pivním těstě
32
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
20
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
20
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Česnekové krutony
Česnekové krutony
Česnekové kuře na houbách
Česnekové kuře na houbách
Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou omáčkou
Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou…
Česnekové máslo
Česnekové máslo
Česnekové maso se slaninou a fazolkami - minutka
Česnekové maso se slaninou a fazolkami …
Česnekové nudle se zelím - nejen příloha
Česnekové nudle se zelím - nejen příloha
  • Recepty.cz
  • Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact