Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pařížský dort
Pomazánka z Nivy s ořechy
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Čokoládové suflé bez lepku
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem