Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dýňový koláč
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Ajťácké Chilli con carne
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Losos v sezamové krustě
"Braunýs"
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Lečo s mletým masem
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky