Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vegetariánské Kung Pao Asie
Zákusek chudých
Cizrna na italský způsob II.
Kuřecí pomazánka
Letní linecký koláč
Italský rýžový salát
Lasagne bez bešamelu
Česneková pomazánka s mascarpone
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše