Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meruňková marmeláda
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Jablečný koláč s tvarohem
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Koláč s tvarohem a jablky
Houbové rizito (rýže) po našem
Cereální hruškový / jablečný závin …
Dort z OREO sušenek
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot