Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Staročeské zelníky s bramborami
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Vepřové bavorské závitky
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Kretské tzatziky
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Kmínové přírodní maso - minutka
Zdravý chléb do formy
Svíčková dle Ládi Hrušky
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek