Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách s fazolkami
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Sýrová omáčka s těstovinami…
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Čokoládová buchta z remosky
Pečené kuře s čočkou beluga
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger