Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní segedínek
Výborný chléb, který se vždy povede
Dort s ovocem a želatinou
Pečené brambory s cibulí
"Dospělácké" řezy
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Kouzelný vaječný koňak
Ořechové řezy s polevou z remosky
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Tradiční vánoční punč
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Madlenky
Čerstvé kimchi