Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou
Švestkový koláč nohama nahoru
Výborný losos
Červené zelí II.
Zapečené těstoviny co dům dal
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Jednoduchá vařená poleva
Bramborový guláš s hlívou
Mac and cheese
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…