Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Posvícenské koláče z r. 1900
Šťouchaná buchta
Mazanec vánočka III.
Jablečný perník s tvarohem
Plněné papriky ve smetanové omáčce
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Muffiny s lentilkami
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Špagety s cuketou a olivami
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem