Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Babiččiny kotlety
Silná česneková pomazánka na…
Škvarkové pagáčky
Babiččin sádlový koláč
Amorův jablečný řez (koláč)
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Zapečené brambory s brokolicí,…
Rajská omáčka z džusu
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Masarykovo cukroví
Klasický recept na polevu na perníčky
Perníčky