Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Houbová omáčka II.
Plněný zapékaný květák
Bílý chléb dokonalý
Dvojbarevný jablečný koláč
Špagety z pánve
Jáhlové placky
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Chilli con carne s kořením
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake