Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Okurkové řezy s paprikou
Drobenkový mazanec (bochánek)
Pravý americký Apple Pie
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Třešňové lívanečky II.
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem