Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský ořechový koláč
Hovězí maso na zázvoru
Bůčkové závitky se zelím
Babiččin košíček - Pepíček
Panenky v parmském kabátku s…
Boloňský guláš na zítra
Citronová bábovka z pomazánkového…
Francouzské brambory
Hráškový prívarok (přívarek)
Kaplická cmunda
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…