Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketová polévka se salámem
Rybí polévka II.
Grilovaný hermelín
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Vepřové na houbách s fazolkami
Cuketové placky II.
Zavařená červená paprika
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Bábovka z červené řepy
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Polévka z červené čočky
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Mexický hrnec s rýží