Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Zapečený lilek s parmezánem
Ovocný koláč z podmáslí
Chlebová placka snadno a rychle
Halušky s tvarohem
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Hovězí zázvorový guláš
Chřestový salát s kozím sýrem
Lepenice s trhaným uzeným
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi