Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Mexické placky tortillas z mouky
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Bezinková šťáva II.
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Papriková krémová polévka
Brokolicová polévka bez smetany
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Houbová omáčka s bramborovými buchtami