Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová polévka zimní
Vídeňské ořechové rohlíčky
Australská čokoládová buchta z…
Rychlý dort z listového těsta
Čočka žravka
Rychlá buchta s nemletým mákem
Kuřecí směs s cuketou
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v paprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake