Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí krtkův dort
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Úplně obyčejný hrnkový chleba
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Posvícenské koláčky
Maso na gril nebo do trouby v…
Cuketové placky II.
Mleté maso se zeleninou II.
Bůčková roláda s nádivkou
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě