Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilované kuře
Salát z čínského zelí
Pudinkový dort z listového těsta a…
Kuře pečené s rýží
Kokosovo-tvarohový dort
Nakládané maso
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Jednoduchá vařená poleva
Red velvet brownies
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem