Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Zeleninové kari
Rajčatový salát s cuketou a…
Hrachová kaše (moc dobrá)
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Kuřecí maso na gril i do trouby
Kuřecí směs se zeleninou
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem