Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí směs na houbách
Rychlá čína
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger