Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Květákový nákyp jako příloha
Gyros s tzatziky
Plněné vepřové plátky
Čoko muffiny
Chřest na másle
Domácí kuřecí paštika
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou