Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prezidentské maso
Dort Raffaelo
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Kroužky z nivy
Máslový ležák proti depresi
Špenátovka
Dalamánky z chlebové mouky
Coca-Cola řezy
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč