Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový patrový dort
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Sýrové koláčky z listového těsta
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Brambory na plechu s bylinkami
Thajská kuřecí polévka s houbami
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Pečená řepa s česnekem a fetou
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí