Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Fazole s kroupami a slaninou
Játrové knedlíčky mojí babičky
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Těstíčko jako od vietnamců
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
chili-medové paličky
Grilovaný řapíkatý celer
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky