Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Zavařenina z višní a ořechů s…
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Bagely
Čokoládové dortíky
Krémová polévka
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Brownies - vláčné a kypré :-)
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake