Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso tří barev
Likér z máty peprné
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Banánové jednohubky
Zapečená cuketová mísa
Šumajstr
Křenová sekaná
Lasagne s hovězím masem
Dýňový krém s kari
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový guláš
Dýňové muffiny
Vanilkový cheesecake
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dršťková polévka z václavek
Řepánky
Dýňový cheesecake s ricottou