Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny se žampiony
Pečené plněné papriky
Kubánský dort
Neobvyklý kuskus
Pikantní nakládaný hermelín II.
Kořeněná panenka - grilovaná
Vaječný salát s ředkvičkami
Sušenky á la OREO
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Lasagne s hovězím masem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem