Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Světová pomazánka na chlebíčky
Ukrajinský krabí salát
Smetanové tyčinky
Velikonoční medové řezy
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Palačinky snů
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Meruňkové clafoutis
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Bramboračka s bylinkovými noky
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš