Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkový koláč V.
Rajská omáčka, která se musí povést
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Cuketové špekáčky
Německý bramborový salát
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Jahodové lívanečky II.
Cuketová pomazánka
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake