Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohovo-ananasové řezy
Zapékaná zelenina
Pečená kuřecí stehna
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Vařený hrách
Španělské „španělské ptáčky“…
Pikantní bramborový guláš
Vláčný velikonoční beránek
Pudinkové pokušení
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Bramboračka s bylinkovými noky
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš