Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Poleva z "ledových kaštanů"
Zapečená polenta se sýrem
Berušky
Klatovský řízek
Salátový prívarok II.
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Babiččin falešný tatarák
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Pikantní bramborový guláš
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky