Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závitky s lehkou křenovou náplní
Levný houskový knedlík
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Čokoládový krém II.
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Brokolice (květák) se sýrovou…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek