Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marmeláda z bezinek a jablek
Vepřový králík pečený na bylinkách
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Závin z listového těsta s červenou…
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Čočkový salát se zeleninou
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi