Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Svíčková Wellington
Dušený špenát
Mazanec ze sušeného droždí
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italské masové kuličky se špagetami
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Česneková hlíva s těstovinami
Bůček na pivu - pikantní
Bramborovo-ledový salát
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Smažený bílý chřest
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení