Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rýžový nákyp s brokolicí
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Avokádová pomazánka II.
Jednoduchý meruňkový koláč
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Houbovo-smetanová krkovička
Chléb z domácí pekárny
Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Domácí pribiňák s jahodami