Brambory oloupeme, nakrájíme na centimetrové plátky, klademe na plech vymazaný olejem. Brambory na povrchu potřeme olejem s utřeným česnekem a na konec osolíme.
Výborné brambory. Dělám je teď skoro ke všemu a všichni se olizují až za ušima
Jarmila Kafková
|15. 11. 2009 17:24
Dnes jsem dělala. Moc nám chutnaly. Díky za nápad.
Simča Sládková
|10. 11. 2009 22:33
Přiznám se, že nejsem moc bramborová (nejraději je mám propasírované přes prase :-) ), ale tato úprava brambor chutná i mně. A nové brambory ani neloupu, jen je pořádně vydrhnu kartáčem a krájím i se slupkou. Loupu až tak po vánocích...
Dalibor Míchal
|3. 4. 2007 20:04
hned vyzkoušim, když se ty rajčata(ka) rozpečou, tak je ta chuť přímo božská, i u kuřete je to dokonalý :-)
Anonym
|11. 6. 2006 10:02
Díky za recept výborne!!!Lenka
Daniela
|24. 4. 2006 22:29
Brambopry jsou opravdu skvělé, recept znám, ale používám domácí sádlo namísto oleje. A brambory krájím na měsíčky.
Ludmila Vazquez
|9. 3. 2006 00:41
Tyhle brambory jsou vážně výborné. My je navíc děláme s celými cherry rajčátky, na talíři to pak vypadá moc hezky. Já dávám jedničku, jsou fakt výborný.